maanantai 12. heinäkuuta 2010

ma 12.7. Logroño

Kuten mainittua oli kaikki ruoat jo syöty, mutta niin vain loihdimme aamiaiseksi eilisestä ravintolasta ostamamme patongin päälle vielä 3 paistettua kananmunaa aamukahvin kera. Timo veteli vielä parit siivut chorizoa päälle.
Pienen aamupulikoinnin jälkeen oli kuitenkin pakko lähteä kauppaan. Päätimme kiertää samalla Logroñon nähtävyydet. Auton mittari näytti +35c löytäessämme viimeisen ilmaisen parkkipaikan pienen puiston vierestä ja aivan Río Ebron vierestä. Täällä talomme raikas joki oli vain muuttunut jo punaisen ruskeaksi savimaan takia. Tytöille otimme mukaan vielä vaaleanpunaiset Paavo Pesusieni –sateenvarjot polttavan auringon vuoksi. Logroño on La Riojan pääkaupunki ja auringon paahtaessa katsastimme molemmat pääkirkot eli Iglesia de Santiago el Real’n sekä upean goottilaisen katedraalin, joka tosin oli kiinni.

Jäätelöiden ja pienen ostoskadulla kävelyn (kaupat olivat jälleen kiinni näin kello 14 aikaan) jälkeen lähdimme etsimään Berceon kauppakeskusta. Kauppakeskus olikin valtava. Toinen osa oli jättikokoista hypermarkettia ja toinen puoli käsitti ravintoloita ja kauppoja. Tytöt olivat yllättäen aika vauhdikkaalla tuulella ja meillä oli täysi työ pitää heidät a) lähettyvillä b) pomppimasta/kiipeästä penkeille tai kaiken maailman kolikoilla toimiviin kieputtimiin, joita oli siroteltu joka puolelle. Aika pian ymmärsimme, että shoppailu ei tule kyseeseen eikä myöskään ravintolassa syöminen, joten nappasimme mukaan vain parit erittäin herkulliset jamón & queso sämpylät ja painelimme suoraa tietä kauppaan.

Kauppareissun jälkeen nautiskelimme perunaa, pihvejä ja kanaa salaatin kera talolla. Tytöt pulikoivat jälleen loppupäivän meidän keskittyessä kirjoihin ja löhöilyyn puutarhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.