tiistai 20. heinäkuuta 2010

Ti 21.7. Kotiipaluu

Läheltä piti, ettemme jääneet Biarritziin. Sen verran heikossa kunnossa aikuiset olivat. Onneksi pahin oksentelu oli jo loppunut. Heini kävi peruuttamassa aamiaisen ja pyysi matkaeväiksi hedelmiä ja vettä sekä Emmalle aamiaisen huoneeseen. Lisäksi saimme palauttaa huoneen tuntia tavallista myöhemmin, mikä oli todella helpotus. Näin pystyimme pakkaamaan loppuun rauhallisesti leväten aina välillä. Postikortit tuli kirjoitettua tässä vaiheessa ja hotellin madame lupasi postittaa ne.

Harmitti kovasti, kun ihmiset kävelivät rantavarjojensa ja piknik-koriensa kanssa rantaan päin, kun raijasimme tavaroita autoon. Biarritzista jäi paljon nähtävää. Emme ehtineet toiselle puolelle kaupunkia tai käymään nähtävyyksissä, kuten katedraalissa sisällä tai kipuamassa majakkaan. Timo oli ajatellut myös golfata ja tyttöjen kanssa piti käydä aquariumissa. Lähellä olevat pikku kylät, kuten St Jean de Luz ja San Sebastián sekä lähellä sijaitseva Bordeux’n alue olisi olleet seuraavaksi kyläilylistalla. No ne jäävät sitten seuraavaan kertaan.

Seuraavaksi oli vuorossa auton tankkaus, palautus, tuolien ja kärryjen paketointi ja lennolle chekkaus, johon kiilasimme törkeästi heikon olon takia. Lento meni yllättäen helposti tyttöjen nukkuessa lähes koko matkan. Viimeisen penkkirivin melu vain oli korvia huumaava. Onneksi saimme korvatulpat, jotka helpottivat huomattavasti. Lento oli ajallaan ja kotiin pääsimme jälleen Hanskin kyydissä. Kotiinpaluu tuntui oikein mukavalta, vaikka olisimme helposti voineet jatkaa matkaa vielä sillä yhdellä viikolla Ranskan puolella :-)

Ja lopuksi pienet statistiikat reissusta:
korkein (gps): 1233m
Matalin (gps): -6m
Kilometrejä (auto): 2540,7km
Lämpötila korkein (auto): +40 C
Lämpötila matalin (auto): +14 C
Maat: 2
Valokuvia: 811kpl
Blogisivuja: 22

1 kommentti:

  1. Oli todella kiva lukea reissusta (toki masukipua harmitellen) ja nähdä kuvia. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.