perjantai 16. heinäkuuta 2010

pe 16.7. Berceo ja talolla

Miten sitä ihminen laiskistuukaan, kun on kaunis talo uima-altoineen ja puutarhoineen ympärillään ja aurinko paistaa. Harmi vain, kun ruoka tuppaa loppumaan jääkaapista. Eipä auttanut siis muu kuin lähteä tuttuun Berceon kauppakeskukseen, jossa myös Eroskin hypermarketti sijaitsi. Eli meille nämä kääntyivät luonnollisesti muotoon Berse ja Eros...Muahahaa!

Kauppakeskuksen pihalla oli jokseenkin lämpöistä. Auton mittari näytti 38 astetta, mikä taitaa olla meidän ennätys täällä ja aivan liikaa. Onneksi sekä auto että kauppakeskus oli ilmastoituja. Berseestä löytyi kaikenlaisia kauppoja, mutta ei mitään ostamisen arvoista. Tässä vaiheessa alkoi myös nuo tuliaiset mietityttämään, koska emme olleet niistä ostaneet yhtäkään. Niin ja puhumattakaan kortit, jotka on vieläkin kirjoittamatta.

Kauppakäynnin jälkeen suunnistimme takaisin talolle loikomaan ja lukemaan kirjoja. Lapset luonnollisesti pulikoivat altaassa ja päivän kohokohta oli jälleen puutarhan kastelu kastelukannuilla ja puutarhaletkulla. Tämä kirvoitti tytöissä jo suuria riemunkiljahduksia, kun päälle satava vesi oli suoraan vuorilta tulevasta joesta ja aika kylmää. Loistavan Chef Hirvosen loihtiman päivällisen jälkeen pakkailimme tavaroita ja siivosimme taloa jo osittain huomisen lähtöä varten.

Tyttöjen mentyä nukkumaan nautimme vielä rosée shampanjaa ja mansikoita hääpäivän kunniaksi, jonka jälleen kerran olimme unohtaneet. Sehän oli virallisesti jo 6 päivää sitten...Tämä unohtelutraditio on jatkunut lähes joka hääpäivä, koska aina tähän aikaan olemme Euroopassa lomamatkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.